Online folytatjuk!

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok, Érdeklődők!

A kormányzati intézkedést követve a Minerva Tanulási Alternatíva® tanárai 2020. március 16-tól (bizonytalan ideig) áttérnek az online módszerekkel folytatott oktatásra. Felelősen nem tehetünk másképp, hiszen csak a veszprémi min-ta pontunkban (Minerva-ház) több száz tanuló fordul meg hetente.
Köszönjük a türelmüket és megértésüket!

Magántanáraink néhány nap szünetet tartottak az oktatásban, ami alatt megtervezték, hogy melyik programmal, technológiával, módszerrel folytatják a tanítást, és az anyagaikat is ennek megfelelően átdolgozták.
Felkészült kollégáink a tanítványaikat és szüleiket tájékoztatták a további munkamenetről, megadták a folytatáshoz szükséges lehetőségeket és feltételeket.

Tanítványaink számára továbbra is biztosítjuk, hogy bármikor csatlakozhatnak kollégáink online kurzusaihoz, ehhez elegendő egy emailben történő jelentkezés a magántanárnál.
További érdeklődők számára is nyitva hagyjuk ezt a lehetőséget, kérjük a magántanárok profil oldalán található elérhetőségeket (email, telefon) használják kapcsolatfelvételre.

Felkészülten és szeretettel várjuk a jelentkezéseket:

A Minerva Tanulási Alternativa®
magántanárainak franchise közössége