„A végtelenbe és tovább!”

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!
„A végtelenbe és tovább!”

Ezt a klasszikussá vált mondatot (Toy Story: Buzz Lightyear, 1995.) választottuk a következő félévünk mottójának.

Bár ez matematikailag nonszensz, számunkra azt jelenti, hogy munkánk során minden tanítványunkból kihozzuk a maximumot, vagy még annál is többet.
Ez nem lehetetlen, mert a foglalkozásaink egyik fő aspektusa az önismeret fejlesztése. Aki kevesebbnek (vagy többnek) gondolja magát, nálunk olyan egészséges önbecsülésre tehet szert, ami arra motiválja, hogy túllépve önmagán, a valódi képességei legjavát nyújtsa, amikor arra a legnagyobb szüksége van.
Ezt a célt szolgálják az óra eleji koncentrációt fejlesztő, és a beiktatott relaxációs gyakorlatok, valamint a mentális trénerünk stressz és vizsgadrukk kezelő tanfolyamai.

Kedves 7. osztályos Diákok és Szüleik!

A FELVÉTELI NEM ISMÉTELHETŐ!
A nálunk készülő (Veszprém) 8. évfolyamosok már túl vannak az idei felvételi legnagyobb megpróbáltatásán, a magyar nyelv és matematika írásbeli dolgozatok megírásával. A 132 tanítványból 117 visszajelzése alapján az alábbi pontszám eredményekről tudunk beszámolni:

tantárgy: országos átlag:      Minerva átlag:
magyar nyelv    26,81 37,35
matematika 22,70 34,78
összesen: 49,51 72,13
     

Egy kiváló diákunk a maximális 50-50 pont megszerzésével talán országosan is egyedülálló!

Az ő távozásukkal megnyílt a lehetőség a 7. évfolyamosok számára, hogy elkezdjék a felkészülést a jövő évi felvételi megmérettetésre.
A jelentkezési időszak hamarosan lezárul, a szabad helyekre még korlátozottan tudunk fogadni tanítványokat, akik nem szeretnék a véletlenre bízni a meg nem ismételhető középiskolai felvételire való felkészülést!

A jelentkezés e-mailben lehetséges az adott település min-ta pont vezetőinél:

  • Veszprém: (matematika, magyar nyelv, angol nyelv, biológia)
    mail Bándi Klára:  bandi.klara[kukac]min-ta [dot] hu

  • Budapest: (matematika - hamarosan magyar nyelv is)
    mail Dr. Balogh Tamás:  balogh.tamas[kukac]min-ta [dot] hu