Programozás tanfolyamok Veszprémben

Miért érdemes megismerkedni és kicsit elmélyedni a programozásban? Ma hiányszakmának számít, és a fizetések tekintetében is az élmezőnyben jár ez a terület. De elsősorban nem csak emiatt éri meg belelátni a kulisszatitkokba. A programozás tanulásával olyan szemléletmódot és gondolkodást sajátíthatunk el, amely más területeken is a hasznunkra válik.
Fejleszti a kreativitást, a matematikai-logikai gondolkodást, és egy olyan eszköz birtokába kerülhetünk, amelyet az élet számos területén alkalmazhatunk, hatékonyabbá téve feladatainkat.

Az utóbbi évek képzéseiben divatossá vált vizuális programépítéstől eltérően – visszatérve a programkódolás gyökereihez – négy magas szintű programozási nyelv elsajátításának lehetőségét kínáljuk Vigh Ferenc nagy tapasztalattal rendelkező informatikatanár kollégánk segítségével:

HELYSZÍN: Veszprém, Minerva-ház

Mind a 4 nyelv könnyen elsajátítható, gyakran ajánlott kezdő, bevezető programozási nyelvek. Részletesebb információk a tanfolyamok alábbi leírásában:

A lehetőségekre az alábbiaknak megfelelően lehet jelentkezni:

KEZDŐ csoportok:

Bevezetés a programozásba: Olyanoknak ajánljuk, akik érdeklődnek a számítógépek működése és a programozás iránt, de még nem rendelkeznek elég szükséges előismerettel.
Szükséges ismeretek: alap szintű matematika, analitikus gondolkodás, jártasság számítógép-kezelésben

HALADÓ csoport:

Tanuljunk Programozni: Olyanoknak ajánljuk, akik már megismerkedtek az analitikus és algoritmikus gondolkodással, vannak ismereteik valamelyik programozási nyelv kódolásával kapcsolatban, de ennek nem feltétlenül kell a választott nyelvvel megegyezni. A vizuális programépítést már ismerők is bátran jelentkezhetnek!
Szükséges ismeretek: matematikai ismeretek (aritmetika: egész számok, alapműveletek biztos ismerete), egyszerűbb algoritmusok készítése, megértése, jártasság a számítógép-kezelésben

INFORMÁCIÓK:

Forma: kis létszámú csoportok (max: 12 fő)
Ajánlott korosztály: 10 év felett
Tanfolyamok időbeosztása: Heti 1 délutáni alkalom, 90 perc, 5 perces opcionális szünettel. Összesen 12 alkalom tervezett. A jelentkezőkkel egyeztetve alakítjuk ki, hogy a foglalkozás a hét melyik napjára essen!
Ár: 3 000 Ft / alkalom (90 perc)
Opció: Hozd a saját laptopod, így otthon is folytathatod munkád! Aki nem tud laptopot hozni, annak 500 Ft / alkalom feláron tudunk biztosítani!

Az egyes tanfolyamok minimum 6 fő jelentkező esetén indulnak!

Kezdés: 2020. március 9-ével kezdődő héten (befejezés: június közepén)
A foglalkozások díja az előre kiküldött számla alapján 4 alkalmanként részletben fizethető!

Az alábbi űrlap kitöltésével lehetőség van jelentkezni és információt kérni a Minerva programozás tanfolyamaira (egyszerre több is megjelölhető, a tanfolyamok a jelentkezők létszámától függően indulnak):



Az űrlapon megadott személyes adatok adatkezelője: Vigh Ferenc
Adatkezelési tájékoztatója: https://www.min-ta.hu/adatvedelem/vigh_ferenc