10 ujjas vakon gépelés tanfolyam Veszprémben

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok, Érdeklődők!

2020 márciusától 3 hónapos tízujjas gépírás tanfolyamot hirdetünk Veszprémben a Minerva Tanulási Alternatívában, melynek segítségével a teljesen kezdő szintről indulva is elsajátítható a tízujjas vakon gépelés.
A mai felgyorsult világunkban a gépírás elsajátítása hatalmas előnyt jelenthet: a munkánkat gyorsabbá és hatékonyabbá tehetjük, a félreütésekből eredő hibák számát bizonyítottan csökkenthetjük. Az a tény pedig, hogy a vakon gépelés elsajátítása után többé már nem kell az írás folyamatára koncentrálunk, segíti az átgondoltabb fogalmazást, és lehetővé teszi a hallott szövegre történő jobb odafigyelést.

A 13 hetes, 26 darab 90 perces alkalomból álló tanfolyam ára: 52.000 Ft (2.000 Ft/alkalom). A részvételi díjat lehetőség van három részletben havonta előre, számla alapján befizetni.

A tanuláshoz hagyományos billentyűzet szükséges. Akik ezen megtanulnak tíz ujjal gépelni, ők fognak tudni laptopon is, de fordítva ez nem igaz.

Kedvezmények:

  • saját laptop használat esetén 200 Ft/alkalom (a tanfolyam ára: 46.800 Ft)
  • saját billentyűzet 100 Ft/alkalom (a tanfolyam ára: 49.400 Ft)
  • saját laptop és billentyűzet 300 Ft/alkalom (a tanfolyam ára: 44.200 Ft).

A tanfolyamot gyerekeknek (12 éves kortól) és felnőtteknek egyaránt ajánljuk, gyakorlatilag minden, számítógéppel rendszeresen dolgozó embernek hasznos lehet.

Amennyiben érdekli a tanfolyam, szeretne jelentkezni, kérem töltse ki az alábbi kérdőívet.



Az űrlapon megadott személyes adatok adatkezelője: Cz. Nagy Zoltán (koordinátor)
Adatkezelési tájékoztatója: https://www.min-ta.hu/adatvedelem/cz_nagy_zoltan