Hírek időrendben | 6. lap

Az összes megjelent hír időrendben

Összesen: 24 db
  • Biológia és kémia felkészítő foglalkozások

    Évek óta növekvő igény a középiskolai felvételi felkészítés biológiából, melyre – tavaly óta – a Minerva keretein belül is lehetőséget kínálunk.
    Markó Dóra tanárnő heti rendszerességű foglalkozásain mind a felvételi, mind pedig a közép- illetve emelt szintű érettségire való felkészítés jó kezekben van. Aki pedig kémiából tervez érettségizni, akár közép- vagy emelt szinten, szintén bátran fordulhat hozzá. A foglalkozások kis csoportos rendszerben (maximum 6 fő) folynak.

    tovább »

  • Angol tananyagfrissítő és tanulásmódszertani kurzus

    Az elmúlt év anyagának átismétlésével hatalmas előnyre tesznek szert a gyermekek, így szeptemberben biztos alapokra építkezve kezdhetik meg az angol nyelv tanulását. A tanulásmódszertani kurzuson pedig olyan technikákkal ismerkedhetnek meg, amelyek segítenek a helyes és eredményes tanulási szokások kialakításában.

    tovább »

  • Alapítványi Estek - előadás

    KÜTYÜNEMZEDÉK!? Na, akkor Beszéljünk?!

    Beszélgetésre várunk tizenéveseket és szülőket, nagyszülőket és mindenkit, akit érdekel és van véleménye.
    Hol lehet az igazság a felnövekvő nemzedék kütyühasználata kapcsán? Tényleg függők, vagy valójában csak felkészülnek és jól használnak egy szülők által még ismeretlen új teret?

    tovább »

  • Nyári táborok

    Minden évben szervezünk nyári táborokat, amik egy hetesek és hétközben 8-16 óráig tartanak. A táborok díja egységesen 23.000 Ft, ami tartalmazza az ebéd és a programok költségét is. Az évfolyam megjelölések a jelenlegi évfolyamot jelentik (az itt 5. osztályos gyermek szeptembertől 6. osztályos lesz). Jelentkezni a táborvezetőknél lehet.

    tovább »