Hírek időrendben | 5. lap

Az összes megjelent hír időrendben

Összesen: 24 db
  • Online folytatjuk!

    Tisztelt Szülők! Kedves Diákok, Érdeklődők!

    A kormányzati intézkedést követve a Minerva Tanulási Alternatíva® tanárai 2020. március 16-tól (bizonytalan ideig) áttérnek az online módszerekkel folytatott oktatásra. Felelősen nem tehetünk másképp, hiszen csak a veszprémi min-ta pontunkban (Minerva-ház) több száz tanuló fordul meg hetente.
    Köszönjük a türelmüket és megértésüket!

    tovább »

  • Programozás tanfolyamok Veszprémben

    Miért érdemes megismerkedni és kicsit elmélyedni a programozásban? Ma hiányszakmának számít, és a fizetések tekintetében is az élmezőnyben jár ez a terület. De elsősorban nem csak emiatt éri meg belelátni a kulisszatitkokba. A programozás tanulásával olyan szemléletmódot és gondolkodást sajátíthatunk el, amely más területeken is a hasznunkra válik.
    Fejleszti a kreativitást, a matematikai-logikai gondolkodást, és egy olyan eszköz birtokába kerülhetünk, amelyet az élet számos területén alkalmazhatunk, hatékonyabbá téve feladatainkat.

    tovább »

  • 10 ujjas vakon gépelés tanfolyam Veszprémben

    Tisztelt Szülők! Kedves Diákok, Érdeklődők!

    2020 márciusától 3 hónapos tízujjas gépírás tanfolyamot hirdetünk Veszprémben a Minerva Tanulási Alternatívában, melynek segítségével a teljesen kezdő szintről indulva is elsajátítható a tízujjas vakon gépelés.
    A mai felgyorsult világunkban a gépírás elsajátítása hatalmas előnyt jelenthet: a munkánkat gyorsabbá és hatékonyabbá tehetjük, a félreütésekből eredő hibák számát bizonyítottan csökkenthetjük.

    tovább »

  • „A végtelenbe és tovább!”

    Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!
    „A végtelenbe és tovább!”

    Ezt a klasszikussá vált mondatot (Toy Story: Buzz Lightyear, 1995.) választottuk a következő félévünk mottójának.

    Bár ez matematikailag nonszensz, számunkra azt jelenti, hogy munkánk során minden tanítványunkból kihozzuk a maximumot, vagy még annál is többet.

    tovább »